Kip yakitorispiesjes met soja-chili dip

  • Aziatisch, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 02-03-2013
  • Kip yakitorispiesjes met soja-chili dip

    Kip yakitorispiesjes met soja-chili dip

    Kip yakitorispiesjes met soja-chili dip

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400 g kippendijenvlees, in blokjes
1 teentje knoflook, geperst
2 dl yakitori-marinade (uit een flesje)
1 el honing
Cassavekroepoek
Spiesjes

Voor De Dip
0,5 dl sojasaus
Half rood pepertje, gehakt
2 el honing
Half bosje koriander, gehakt
Zeezout
Zwarte peper
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Grill, og grillpan, spiesjes

Bereidingswijze

Maak een marinade van de knoflook, yakitori en honing. Marineer hierin de kip 1 uur en rijg de blokjes kip aan de houten spiesjes. Meng alle ingrediënten voor de dip en breng deze op smaak met zout en peper. Rooster de yakitorispiesjes op de barbecue of onder de grill of in de grillpan (ca. 2 minuten aan beide kanten) en serveer ze met cassavekroepoek en de dip.

Bron

Receptenkaartje keurslager

Serveertip

Lekker als snack bij de borrel of als tussengerecht of bij de rijsttafel als bijgerecht.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten