Mueslirepen a la Annabel Langbein

  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 01-03-2013
  • Mueslirepen a la Annabel Langbein

    Mueslirepen a la Annabel Langbein

    Mueslirepen a la Annabel Langbein

Deel dit recept

Ingrediënten
200 gram haver
100 gram sesam
100 gram geschaafde amandel
100 gram zonnebloempitten
50 gram pompoenpitten
25 gram grof gehakte pecannoten
140 gram boter
100 gram honing
100 gram pindakaas
60 gram suiker (doe ik niet)
100 gram rozijnen
50 gram cranberry`s
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier en meng hierop alle noten en zaden. Zet 15 minuten in de voorverwarmde oven, roer tussendoor om.

Bereidingswijze

Zet ondertussen een steelpan op het vuur met daarin de boter, honing,(suiker) en pindakaas. Laten smelten en 5 minuten op middelhoog vuur doorkoken.

Haal de noten- zadenmix uit de oven en meng in een grote kom met de rozijnen en cranberry`s. Schenk de warme pindakaas-boter-honing-karamel door en schep goed door elkaar.

Maak met een spatel een grote plak (ca 1 cm) van de muesli. Goed aandrukken op het bakpapier.
Laat ongeveer 4 uur opstijven in de koelkast. Snijd in repen!

Bron

Annabel Langbein

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten