1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. Mosselsalade

Mosselsalade

  • Spaans, Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 27-02-2013

Ingrediënten 8 personen


3 á 5 potten zoetzure of zure mosselen
1 sjalotje of dunne prei
3 kleine teentjes knoflook
1 citroen
3 eetlepels (olijf)olie
4 eetlepels tomatenketchup
1 theelepel majoraan of oregano
zout en peper



Een lekker pittig borrelhapje of een buffetgerecht.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Laat de mosselen uitlekken.
Hak het sjalotje (ook de groene steeltjes) en de knoflook heel fijn.

Bereidingswijze

Doe in een kom snufje zout en peper, citroensap, olie en tomatenketchup.
Schep de mosselen, het gehakte sjalotje met de knoflook er voorzichtig door.
Strooi er majoraan of oregano over.

Serveertip

Serveer naar wens met stokbrood



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van omaatjeHan


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van omaatjeHan
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top