kipgoulash

  • Balkan, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 26-02-2013

Echt heerlijk!

Deel dit recept

Ingrediënten
ca. 1 kilo kipfiletblokjes
2 paprikas in reepjes
groot bakje champignons
ca. 3 uien
2 brikjes pasatta
cayenne peper
paprika poeder
peper en zout
1 bakje bousin cuisine (fijne kruiden)
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Paprika in reepjes snijden.
Uien in partjes snijden.
Champignons schoonmaken en in grove stukken snijden.

Bereidingswijze

Bak eerst de kipblokjes (kruiden met peper en zout) gaar in een grote pan. Verwijder de kip uit de pan en houd de kip warm onder een deksel. Bak de ui en paprika beetgaar, voeg deze bij de kip. Bak de champignons gaar. Doe alles terug in de pan of een pot. Zet terug op het vuur en voeg de passatta toe, als deze warm is, voeg je de boursin cuisine toe en laat deze smelten in de saus. Kruiden met paprika en cayenne peper. Goed doorwarmen en eventueel indikken met maizena express als de saus nog te dun is.

Serveertip

Lekker met rijst of puree.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten