Chorizodip

  • Spaans, Borrelhapje
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 25-02-2013

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
 
250 g chorizo in stukjes
4 stengels selder fijngesneden
4 tenen look fijngesneden
1 rode ui fijngesneden
6 rijpe tomaten gepeld en in stukjes(kleine doos gepelde tomaten)
2 laurierblaadjes
2 el tomatenpuree
1 klein doosje maïs uitgelekt
2 tl paprikapoeder
1 el suiker
koriander (naar smaak)
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Groenten snijden, chorizo snijden

Bereidingswijze

 
Verhit olijfolie in een pan, voeg de chorizo, look, selder, laurier, ui en paprika toe.  Laat tien minuten sudderen. Voeg de tomaten, tomatenconcentré en maïs toe.  Nog vijf minuten op hoog vuur.  Neem pannetje van vuur en voeg, suiker, peper en zout en eventueel koriander toe.  Warm opdienen.

Bron

Onze kroegbaas

Serveertip

Kan ook koud, met lekkere toastjes om te scheppen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten