mueslirepen annabel langbein

  • Ontbijt
  • 20-30 min.
  • mueslirepen annabel langbein

    Mueslirepen annabel langbein

    Mueslirepen annabel langbein

je kunt hier noten zaden en whatever aan toevoegen zoveel je wil, als je het echt gezond wil maken, gebruik je ipv suiker iets van oerzoet of palmsuiker

Deel dit recept

Ingrediënten
200 gr havervlokken
100 gr zonnebloempitten
100 gr pompoenpitten
100 gr sesamzaadjes
150 gram rozijnen ( gedroogde abrikozen kan ook )

120 gram boter
90 ml ahornsiroop of honing
100 gr suiker
90 gram pindakaas
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 5079,50 kcal
Koolhydraten 421,07 g
Eiwitten 115,94 g
Vetten 312,24 g
Benodigdheden
oven en koelkast

Voorbereiding

alle zaadjes goed mengen met de havervlokken op een bakplaat 15
roosteren in de oven op 180 gr

dan 120 gram boter in een pannetje met 90 ml ahornsiroop en 100 gram suiker en de pindakaas. roerend aan de kook brengen en 5 minuutjes laten sudderen op een zeer laag vuurtje totdat je een soort caramelsiroopp hebt.

Dan de geroosterde zaden in een kom doen
de rozijnen toevoegen en alles mengen en dan het caramelmengsel toevoegen, alles roeren en als het afkoelt wordt het knapperig.

storten in een met bakpapier beklede keukenplaat.
plaats in de koeling voor 4 uur en dan in repen snijden

Bron

annabel langbein free range cook

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

appelejan avatar
appelejan

Doorsturen

Home Recepten