1. Home
  2. Recepten
  3. Fruit
  4. Abrikozen
  5. mueslirepen annabel langbein

mueslirepen annabel langbein

  •  , Ontbijt
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 21-02-2013

Ingrediënten


200 gr havervlokken
100 gr zonnebloempitten
100 gr pompoenpitten
100 gr sesamzaadjes
150 gram rozijnen ( gedroogde abrikozen kan ook )

120 gram boter
90 ml ahornsiroop of honing
100 gr suiker
90 gram pindakaas


Verder heb je nodig


Oven en koelkast


mueslirepen annabel langbein
mueslirepen annabel langbein

Je kunt hier noten zaden en whatever aan toevoegen zoveel je wil, als je het echt gezond wil maken, gebruik je ipv suiker iets van oerzoet of palmsuiker

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Alle zaadjes goed mengen met de havervlokken op een bakplaat 15
roosteren in de oven op 180 gr

dan 120 gram boter in een pannetje met 90 ml ahornsiroop en 100 gram suiker en de pindakaas. roerend aan de kook brengen en 5 minuutjes laten sudderen op een zeer laag vuurtje totdat je een soort caramelsiroopp hebt.

Dan de geroosterde zaden in een kom doen
de rozijnen toevoegen en alles mengen en dan het caramelmengsel toevoegen, alles roeren en als het afkoelt wordt het knapperig.

storten in een met bakpapier beklede keukenplaat.
plaats in de koeling voor 4 uur en dan in repen snijden

Dit recept is te vinden in:

Bron

Annabel langbein free range cook



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van appelejan


Reacties (5)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van appelejan
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top