Grote garnalen met gember en prei

  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 20-02-2013

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 cm gemberwortel
2 prei, schuin in ringen
500 gr diepvries wokgarnalen
2 eetlepels meduim dry sherry
2 eetlepels soja saus
sambal
1 ui
3 teentjes knoflook
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
945 kj/225 kcal, 27 gr eiwit, 10 gr vet waarvan 2 gr verzadigd,6 gr. koolhydraten en 4 gr voedingsvezel

Voorbereiding



Bereidingswijze

Gember in reepjes snijden
Prei in ringen snijden
Ui in kleine stukjes snijden

Ui, knoflook, sambal even bakken
Voeg de prei toe
Daarna de garnalen op moment dat ze wit worden voeg je de sherry en soja saus toe. Laat dit 5 minuten sudderen

Bron

Deka, iets aangepast

Serveertip

Lekker met rijst en gebakken paksoi of spinazie, met ui, gedroogde tomaatjes en knoflook

Eet smakelijk

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten