Pasta met tomaten gorgonzola saus

  • Italiaans,
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 20-02-2013

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 grote ui in kleine stukjes, 4 teentjes knoflook, 3 eetlepels olijfolie, 50 ml rode wijn, 750 g romatomaten, 200 gram gorgonzola, korte pasta,
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Olie in pan en bak de uien zachtjes 10 minuten, breng water in een aparte pan aan de kook, kruis de tomaten aan de onderkant met een scherp mesje en dompel ze in het kokende water totdat de vellen los gaan, snijd de ontvelde tomaten in kleine stukjes, fruit de knoflook kort bij de ui, voeg de wijn toe en laat deze verdampen, Voeg de tomaten toe met zout, en laat deze zachtjes pruttelen gedurende 45 minuten? Kook intussen de pasta gaar. Voeg als laatste de kleine stukjes gorgonzola bij de saus. Breng op smaak met peper. Eet smakelijk!

Bron

Internet

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten