Runderlende sesam in de vlam

  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 19-02-2013

Ik was jaren geleden in Parijs met mijn moeder. Ze had me gezegd, dat ze nooit meer over de grens zou komen omdat ze daar te oud voor was, dus nam ik haar mee naar Parijs. Best een klus, maar reuze leuk. Zag ik daar een Koreaans restaurant (is al weer weg) en daar heb je een tafel met een reuze afzuigkap en een felle vlam die uit het midden van de tafel steekt. Je maakt je eten zelf klaar in die felle vlam. Dat is alles en echt heerlijk.

Deel dit recept

Ingrediënten
aan fijne reepjes gesneden runderlende
olie verzadigd met sesamzaad.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
een brander (die een beetje veilig op tafel kan staan)

Bereidingswijze

Zorg voor een echt hete felle vlam (ik kan geen veilige manier verzinnen, maar het kan).
Doop je vleesje in de sesamolie en houd het een paar seconden in de vlam en dan snel opeten. Dat is alles, maar wel super lekker en je denkt niet eens aan bijgerechten.
Ik vind dit eigenlijk superwokken, zonder pan.

Bron

een koreaans restaurant in Parijs

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten