Lauwwarme lentepasta

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 19-02-2013

Proef de lente in deze heerlijke pasta vol pure smaken!
Niet eten als je nog een belangrijke afspraak hebt later, erge knoflook nasmaak!

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
Voor de pesto:
50gr rucola
25gr pijnboompitten
1 teen knoflook
25gr parmezaanse kaas
zwarte peper
flinke scheut olijfolie

En verder:
250gr spaghetti
6 st gedroogde tomaten
geraspte parmezaanse kaas voor erbij
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin
Doe de pijnboompitten en alle andere ingredienten voor de pesto in een keukenmachine of vijzel en meng tot een egaal mengsel
Voeg genoeg olijfolie toe tot een dikke saus ontstaat
Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
Schep direct de rucolapesto erdoor.
Schep daarna de gedroogde tomaten erdoor
Garneer met wat geraspte parmezaanse kaas

Bron

Le Magazine (laplace)

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten