Aardappelsalade

  • 20-30 min.

Een lekkere frisse salade en makkelijk te maken en weinig calorieën

Deel dit recept

Ingrediënten
1,25 kg aardappelen
1 bosje lente-ui
1 eetlepel olijfolie
1 theelepel mosterdzaadjes
1 eetlepel kerrie
2 dl magere yoghurt
4 eetlepels yogonaise
4 stengels bleekselderij
grof gemalen peper
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
koekenpan

Bereidingswijze

- schil de aardappelen en snijd ze in gelijke partjes
- kook de aardappelen beetgaar in 12 minuten en laat ze afkoelen
- snijd de lente-ui in dunne ringen
- snijd de bleekselderij in dunne plakjes
- verhit de olie in een koekenpan en bak de mosterdzaadjes tot ze gaan springen
- voeg de lente-ui en kerrie toe en bak dit 2 minuten
- doe het mengsel in een grote kom en roer er de yoghurt en mayonaise door
- meng hier de aardappelen en de bleekselderij door
- maak op smaak met wat grof gemalen peper

Bron

Weinig kilocalorieën site

Serveertip

Lekker bij de barbecue of om mee te nemen voor een picknick.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Roosje1299 avatar
Roosje1299

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten