parmentier de canard confit aux noisettes
- Frans, Ovenschotel
- 30-60 min.
- Geplaatst op 18-02-2013
Een overschotel.
Ingrediënten 4 personen
4 poten canard = eend, gemalen hazelnootjes 80 gram, 800 gram aardappels, boter, melk,100 gr. geraspte kaas compte, zout, 5 kruiden poeder,
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde | Eenheid |
---|---|
Energie | 1213,08 kcal |
Koolhydraten | 45,31 g |
Eiwitten | 68,76 g |
Vetten | 83,71 g |
Benodigdheden
Bakblik of hoge ovenschaal.Aardappelstamper.
Blikopener.
Voorbereiding
blik gekonfijte eend bemachtigen,
Bereidingswijze
aardappelpuree maken met de kaas, melk, 5 kruidenpoeder,
eend van het bot af halen en mengen met de hazelnootjes,
In een overschotel: aardappelpuree, dan de eend, dan weer aardpuree,
met kaas en nootjes afdekken en in de oven 180 graden, 20 minuten,
wijn: een cahors, of een andere stevige rode wijn.
Bron
tijdschrift cuisine actuelle
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties