parmentier de canard confit aux noisettes

  • Frans, Ovenschotel
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 18-02-2013
  • parmentier de canard confit aux noisettes

    Parmentier de canard confit aux noisettes

    Parmentier de canard confit aux noisettes

Een overschotel.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 poten canard = eend, gemalen hazelnootjes 80 gram, 800 gram aardappels, boter, melk,
100 gr. geraspte kaas compte, zout, 5 kruiden poeder,
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 1213,08 kcal
Koolhydraten 45,31 g
Eiwitten 68,76 g
Vetten 83,71 g
Benodigdheden
Bakblik of hoge ovenschaal.
Aardappelstamper.
Blikopener.

Voorbereiding

blik gekonfijte eend bemachtigen,

Bereidingswijze

aardappelpuree maken met de kaas, melk, 5 kruidenpoeder,
eend van het bot af halen en mengen met de hazelnootjes,
In een overschotel: aardappelpuree, dan de eend, dan weer aardpuree,
met kaas en nootjes afdekken en in de oven 180 graden, 20 minuten,
wijn: een cahors, of een andere stevige rode wijn.

Bron

tijdschrift cuisine actuelle

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten