Spaghetti & meatballs

  • Amerikaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 18-02-2013

Italianen maken de bolognesesaus met geruld ge-
hakt.De Amerikanen maakte hun eigen variant met meatballs van.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
=4 braadworsten,= 1 bakje
platte peterselie,
alleen de blaadjes.
=2 el paneermeel,= 100 gram
Parmezaanse kaas.
=2 el olijfolie,= 300 gram
spaghetti,= 1 teen knoflook

=2 blikken gepelde tomaten,
a 400 gram.
=3 el balsamicoazijn.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
KOM:
KOEKENPAN:
HAPJESPAN:

Bereidingswijze

*Knijp de worsten uit het vel
en doe het in een kom.
Snijd de helft van de peter-
selie fijn en voeg dit met
het paneermeel en de helft
van de kaas toe. Meng alles
goed en maak er met natte
handen 12 balletjes van.
*Verhit 1 el olie in een
koekenpan en bak de balle-
tjes in 8 min.rondom bruin
en gaar.Kook ondertussen de
pasta volgens de aanwijzing-
en op verpakking beetgaar.
*Verhit de rest van de olie
in een hapjespan en fruit de
knoflook 1 min..Voeg de
tomaten en de azijn toe en
stoof 15 min.op een middel-
hoog vuur.Plet na 5 minuten
de tomaten met een houten
lepel.Leg na 7 min. de balle-
tjes in de saus.Giet de pasta
af en verdeel over de vier
borden.Leg op elk bord drie
balletjes met saus en be-
strooi met de rest van de
peterselie en kaas.

Bron

©

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten