Zalm met paprika en pesto
- Italiaans,
- 20-30 min.
Dit is een HEERLIJK recept voor zalm uit de oven van mijn vader
Ingrediënten 4 personen
4 zalmfilets2 eetl groene pesto
3 eetl olijfolie
2 eetl kappertjes
2 grote ( rode ) uien
2 knoflookteentjes
4 of meer gekleurde paprika`s
Wat cajunkruiden
Benodigdheden
Koekenpan , ovenschaal , ovenVoorbereiding
Knoflookteentjes pellen en fijnsnijden.
Paprika`s in dunne repen snijden.
Uien pellen en snipperen.
Oven 15 min voorverwarmen op 200 graden.
Bereidingswijze
Olijfolie verhitten en de knoflookteentjes en de paprika`s 5 a 10 min roerbakken.
Marinade maken van uien , olijfolie , pesto en kappertjes.
Zalmfilets bestrooien met wat cajunkruiden en de marinade over de zalmfilets schenken.
Evt. beetje ( oude ) geraspte kaas over de zalmfilets doen.
Zalmfilets 20 min in de oven zetten op 200 graden.
Bron
recept vader
Serveertip
Serveren met spaghetti en een frisse groene salade.