Zalm met paprika en pesto

  • Italiaans,
  • 20-30 min.

Dit is een HEERLIJK recept voor zalm uit de oven van mijn vader

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 zalmfilets
2 eetl groene pesto
3 eetl olijfolie
2 eetl kappertjes
2 grote ( rode ) uien
2 knoflookteentjes
4 of meer gekleurde paprika`s
Wat cajunkruiden
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Koekenpan , ovenschaal , oven

Voorbereiding

Knoflookteentjes pellen en fijnsnijden.
Paprika`s in dunne repen snijden.
Uien pellen en snipperen.
Oven 15 min voorverwarmen op 200 graden.

Bereidingswijze

Olijfolie verhitten en de knoflookteentjes en de paprika`s 5 a 10 min roerbakken.
Marinade maken van uien , olijfolie , pesto en kappertjes.
Zalmfilets bestrooien met wat cajunkruiden en de marinade over de zalmfilets schenken.
Evt. beetje ( oude ) geraspte kaas over de zalmfilets doen.
Zalmfilets 20 min in de oven zetten op 200 graden.

Bron

recept vader

Serveertip

Serveren met spaghetti en een frisse groene salade.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

hedy1962 avatar
hedy1962

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten