1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Amuse van Rookvlees gevuld met geitenkaas en amandelen

Amuse van Rookvlees gevuld met geitenkaas en amandelen

Door: inlihaka

  • Frans, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 17-02-2013

Ingrediënten 4 personen


125 gram zachte geitenkaas
25 gram amandelschaafsel
1 eetl kappertjes
1 eetl honing
peper
ca 12 plakjes rookvlees


Amuse van Rookvlees gevuld met geitenkaas en amandelen
Amuse van Rookvlees gevuld met geitenkaas en amandelen

Borrelhapje

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng nu bij de geitenkaas de amandelen, honing, peper en kappertjes. Leg op een stuk plastic de plakjes rookvlees naast elkaar (dakpansgewijs) op het plastic. Rol nu van het geitenkaasmengsel rolletjes en leg die op het rookvlees. het is nogal veel dus je kan het ook alvast door de midden snijden. Rol nu het rookvlees op tot een rol en doe deze even in het plastic wat er onder zit. Zelf heb ik dit 30 minuten in de vriezer gelegd en toen mooie plakjes gesneden

Tags,

Bron

Smulweb



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van inlihaka
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top