aardappelsalade met sederij en walnoten

  • Nederlands,
  • 20-30 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
±500 g kriel aardappelen, zout, peper
1 struik bleekselderij 2 zure appels
4 el mayonaise 3 el magere yoghurt
2 el citroensap
75g walnoten grof gehakt
2 el bieslook gehakt
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Boen de aardappelen schoon onder stromend water, halveer ze en kook ze in water met zout beetgaar.
Maak de bleekselderij schoon en schaaf de stengels in dunne plakjes.schil de appel,verwijder de klokhuizen en snijd ze in stukjes.
Klop een dressing van de mayonaise, de yoghurt,het citroensap en peper en zout naar smaak.
Schep de aardappelenmet de bleekselderij, de appel,de walnoten en de dressing door elkaar en breng de salade op smaak met peper en zout.
Ga eer met bieslook :-)

Bron

c1000

Serveertip

Lekker met schnitzel.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

harriehenny avatar
harriehenny

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten