aardappelsalade met sederij en walnoten
- Nederlands,
- 20-30 min.
Ingrediënten 4 personen
±500 g kriel aardappelen, zout, peper1 struik bleekselderij 2 zure appels
4 el mayonaise 3 el magere yoghurt
2 el citroensap
75g walnoten grof gehakt
2 el bieslook gehakt
Bereidingswijze
Boen de aardappelen schoon onder stromend water, halveer ze en kook ze in water met zout beetgaar.
Maak de bleekselderij schoon en schaaf de stengels in dunne plakjes.schil de appel,verwijder de klokhuizen en snijd ze in stukjes.
Klop een dressing van de mayonaise, de yoghurt,het citroensap en peper en zout naar smaak.
Schep de aardappelenmet de bleekselderij, de appel,de walnoten en de dressing door elkaar en breng de salade op smaak met peper en zout.
Ga eer met bieslook :-)
Bron
c1000
Serveertip
Lekker met schnitzel.