1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Aardappelsalade
  5. aardappelsalade met sederij en walnoten

aardappelsalade met sederij en walnoten

Door: harriehenny

  • Nederlands,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 17-02-2013

Ingrediënten 4 personen


±500 g kriel aardappelen, zout, peper
1 struik bleekselderij 2 zure appels
4 el mayonaise 3 el magere yoghurt
2 el citroensap
75g walnoten grof gehakt
2 el bieslook gehakt



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Boen de aardappelen schoon onder stromend water, halveer ze en kook ze in water met zout beetgaar.
Maak de bleekselderij schoon en schaaf de stengels in dunne plakjes.schil de appel,verwijder de klokhuizen en snijd ze in stukjes.
Klop een dressing van de mayonaise, de yoghurt,het citroensap en peper en zout naar smaak.
Schep de aardappelenmet de bleekselderij, de appel,de walnoten en de dressing door elkaar en breng de salade op smaak met peper en zout.
Ga eer met bieslook :-)

Serveertip

Lekker met schnitzel.

Bron

C1000



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van harriehenny
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top