Romige shoarmareepjes met champignons

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 15-02-2013

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
=2 uien in dunne partjes.
=2 el olijfolie,= 500 gram
shoarmareepjes.
=250 gr.champignons,in plakjes
=1 dl room culinair,
=1/2 runderbouillontablet.
=2 el fijngehakte peterselie.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Koekenpan.
2 Kookpannen.

Bereidingswijze

*Fruit de uien in de hete
olie goudgeel en glazig.
Voeg de shoarmareepjes toe en
bak ze al omscheppend 3 min.
mee.
*Voeg de room culinair en
1,5 dl heet water toe en
verkruimel de bouillontablet.
erboven.
*Warm alles goed door.
Bestrooi met peterselie.
Lekker met aardappelpuree
en gekookte worteltjes.

Bron

©

Serveertip

WIJNTIP::Witte wijn

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten