Champagne met hartjes

  • Europees,
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 15-02-2013
  • Champagne met hartjes

    Champagne met hartjes

    Champagne met hartjes

(hartvormige) ijsvormpjes

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
150 ml kersensap (of appel-kersensap)
50 ml kersenlikeur
champagne (of schuimwijn)
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Meng het kersensap met de kersenlikeur. Verdeel over (hartvormige) ijsvormpjes en laat ten minste 4 uur bevriezen .

Bron

Libelle Lekker!

Serveertip

Doe in elk glas 2 of 3 kersen-hartjes en schenk er champagne of schuimwijn over.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten