Passievrucht macarons

  • Frans, Banket
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 14-02-2013
  • Passievrucht macarons

    Passievrucht macarons

    Passievrucht macarons

Deel dit recept

Ingrediënten
Basisrecept Macarons

Voor 40 stuks of 20 met vulling:
200 g poedersuiker ~
100 g amandelpoeder ~
120-125 g eiwit (± 3 eieren) ~
mespunt zout ~
40 g zeer fijne kristalsuiker

Ingrediënten: vulling

1 x basisrecept ~
gele kleurpasta ~
chocoladestrooisel ~
Voor vulling: 6 passievruchten ~
150 g pure chocolade, gehakt ~
150 ml slagroom ~
1 el lichtbruine basterdsuiker of rietsuiker ~
mespunt zout
Boodschappen bestellen

Voorbereiding



Bereidingswijze

Basis Macarons:
Maak basisrecept en voeg na mengen eiwit en kristalsuiker gele kleurstof toe.
Spuit rondjes op bakplaat.
Tik de bakplaat lichtjes op werkvlak en bestrooi macarons met chocoladestrooisel. Laat half uur rusten.
Bak macaraons, laat afkoelen.

Schep vruchtvlees uit passievruchten.
Druk pulp door een zeef. Breng sap langzaam aan de kook en kook in tot ± 1–2 el. Voeg de siroop toe aan chocoladecrème en bestrijk hiermee helft van macarons. Leg andere helft erop.

Bron

Boek: I love macarons

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten