pennesalade met amsterdamse uien

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 14-02-2013

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 eieren
1/2 zak volkoren penne
400g tuinerwten
1 rode paprika
1/2 pot Amsterdamse uien4eetl. Olijfolie
1eetl. Zaanse mosterd
1duopak hamblokjes
1 zak rucola
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Eieren in 8 min. Hardkoken.
Penne volgens aanwijzingen op verpakking koken in vergiet met koud water afspoelen en laten uitlekken.
tuinerwten bereiden volgens aanwijzingen op verpakking in vergiet met koud water afspoelen en laten uitlekken eieren
Laten schrikken pellen en in parten snijden. Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Amsterdamse uien halveren
van olijfolie mostrd en3 eetl.uienvocht dressing kloppemet zout en peper op smaak brengen.
Penne,erwten, paprika, ham, uien helft van rucola en dressing mengen en op 4 borden scheppen met eiparten en rest van rucola garneren

Bron

a&h

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten