1. Home
  2. Recepten
  3. Groente
  4. Salade
  5. Makkelijke salade
  6. DE LEKKERSTE CROQUE MONSIEUR OOIT!

DE LEKKERSTE CROQUE MONSIEUR OOIT!

DE LEKKERSTE CROQUE MONSIEUR OOIT!
DE LEKKERSTE CROQUE MONSIEUR OOIT!
DE LEKKERSTE CROQUE MONSIEUR OOIT!
DE LEKKERSTE CROQUE MONSIEUR OOIT!
DE LEKKERSTE CROQUE MONSIEUR OOIT!
DE LEKKERSTE CROQUE MONSIEUR OOIT!
DE LEKKERSTE CROQUE MONSIEUR OOIT!
DE LEKKERSTE CROQUE MONSIEUR OOIT!
DE LEKKERSTE CROQUE MONSIEUR OOIT!
DE LEKKERSTE CROQUE MONSIEUR OOIT!
DE LEKKERSTE CROQUE MONSIEUR OOIT!
DE LEKKERSTE CROQUE MONSIEUR OOIT!
DE LEKKERSTE CROQUE MONSIEUR OOIT!
DE LEKKERSTE CROQUE MONSIEUR OOIT!
DE LEKKERSTE CROQUE MONSIEUR OOIT!
DE LEKKERSTE CROQUE MONSIEUR OOIT!
DE LEKKERSTE CROQUE MONSIEUR OOIT!
DE LEKKERSTE CROQUE MONSIEUR OOIT!
DE LEKKERSTE CROQUE MONSIEUR OOIT!
DE LEKKERSTE CROQUE MONSIEUR OOIT!
DE LEKKERSTE CROQUE MONSIEUR OOIT!
DE LEKKERSTE CROQUE MONSIEUR OOIT!
DE LEKKERSTE CROQUE MONSIEUR OOIT!
DE LEKKERSTE CROQUE MONSIEUR OOIT!
DE LEKKERSTE CROQUE MONSIEUR OOIT!

Deze Foto is van Deon !!

Deze Foto is van Deon !!
DE LEKKERSTE CROQUE MONSIEUR OOIT!

Deze foto: is van Deon

Deze foto: is van Deon
DE LEKKERSTE CROQUE MONSIEUR OOIT!
DE LEKKERSTE CROQUE MONSIEUR OOIT!
  • Frans, Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 13-02-2013

Dit is echt de allerlekkerste croque monsieur die ik ooit op heb.
De combinatie van de romige bechamelsaus met het krokant geroosterde brood, warme ham en gesmolten zachte kaas moet wel in de hemel bedacht zijn…
Je kunt dit ook prima als makkelijk hoofdgerecht eten.
Serveer er dan een lekkere kom soep of salade bij.
Wanneer je saus over hebt bewaar het dan gewoon voor de volgende dag.

Deel dit recept

Ontdek meer:


Ingrediënten 1 personen


2 sneden wit casinobrood
1 of 2 plakken lekkere ham
paar plakken kaas
25 gram roomboter
25 gram bloem
300 ml melk
geraspte kaas


Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Bereidingswijze

Smelt de boter in een pannetje maar zorg dat hij niet bruin wordt.

Voeg als de boter gesmolten is de bloem toe en roer met een garde goed door.
Blijf een paar minuten roeren om de bloem gaar te laten worden.
Voeg dan beetje bij beetje de melk toe totdat de saus de juiste dikte heeft.
Hij moet niet te dik maar ook niet te dun zijn… Duidelijk nietwaar?

Leg een vel bakpapier op een bakblik en leg hier het brood op.
Beleg een boterham met ham, plakken kaas en lepel hier tot slot wat bechamelsaus over.

Leg de tweede boterham erop en bedek deze weer met wat bechamelsaus.
Strooi er wat geraspte kaas over en bak ongeveer 10 tot 15 minuten in de oven tot de bovenkant goudbruin is.

Dit recept is te vinden in:

Bron

Met dank aan Annemiek keukenliefde.nl



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van will_s


Reacties (17)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van will_s
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Volgend recept
Top