Gebakken spitskool met ham of spek
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 12-02-2013
Ingrediënten 4 personen
20 g boter2 tenen knoflook
2tl gedroogde tijm
1/2 spitskool , in dunne reepjes snijden
1 te zonnebloemolie
1 duopak hakblokjes of dobbelspekjes
1 bakje platte peterselie à 20 gram blaadjes grof snijden
Chilipeper
Bereidingswijze
Verwarm de boter in een braadpan en fruit de knoflook en tijm 1 min. Voeg de kool toe en bak op laag vuur 20 min. Verhit de olie in de koekenpan en bak de ham/spekblokjes in 4 minuten. Meng met de kool en voeg de peterselie toe. Breng op smaak met peper, zout en chilipeper
Bron
Allerhande
Serveertip
Diep bord
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties