Spaghetti Carbonara

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 11-02-2013

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 gram Spaghetti
1 grote ui (in dunne ringen)
2 teentjes knoflook (fijngehakt)
200 gram spekreepjes
250 gram champignons
3 dl room
3 losgeklopte eieren
150 gram parmezaanse kaas (geraspt)
zout en peper
olie
boter
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de spaghetti.
Verwarm ondertussen in een grote koekenpan de olie. Bak hierin de ui. Voeg de knoflook en de spek toe en bak dit tot de spek knapperig is.
Smelt de boter in een pan. Bak hierin de champignons 3-4 minuten. Doe het spekmengsel erbij, dek alles af en houd het warm.
Meng de room, de eieren, de kaas en zout en peper in een grote kom.
Schep nu snel de spaghetti bij het spek-paddestoelenmengsel, schenk de eieren erover en roer alles goed door elkaar.

Bron

Pasta

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten