Pangasiusfilet met zoetzure broccoli

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 11-02-2013
  • Pangasiusfilet met zoetzure broccoli

    Pangasiusfilet met zoetzure broccoli

    Pangasiusfilet met zoetzure broccoli

Pangasiusfilet met zoetzure broccoli

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Ingrediënten:

iets kruimige aardappelen, geschild en in stukken - 1 kg
broccoli, in roosjes - 800 gr
boter - 50 gr
zonnebloemolie - 2 el
zoetzure woksaus - 100 ml
pangasiusfilets - 4
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de aardappelen in water met zout in 15 min. gaar.
Smelt in een koekenpan 25 g boter. Bak de aardappelen in 6-8 min. goudbruin en krokant.
Verhit in een wok de olie. Roerbak de broccoli in 3 min.
Voeg de woksaus toe en verwarm nog 2-3 min.
Smelt intussen de laatste 25 g boter in een koekenpan. Bestrooi de visfilets met zout en peper en bak ze in 2 min. per kant bruin en gaar.
Verdeel de pangasiusfilet met de broccoli over 4 borden.

Bron

weekmenu

Serveertip

Serveer met de aardappelen.

Laatste reacties

zoetmusje avatar
zoetmusje 16-09-2013

lekker visgerecht met gezonde broccoli. eenvoudig...je kunt het van iedere vissoort maken. alleen kabeljauw en koolvis duurt de gaartijd wat langer.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten