uien/kaas omelet uit de oven

  • Slanke keuken, Ovenschotel
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 10-02-2013

lekker met een frisse salade en stokbrood , laat je het brood weg dan past het in het dieet van montignac

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
10 uien in plakken, olijfolie, 4 eidooiers +1 ei, 25 cl kookroom, 250gr geraspte gruyere, zout en peper
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
koekenpan, taart/quichevorm

Voorbereiding

Fruit de uien op laag vuur in wat olijfolie totdat ze zacht zijn, laat ze niet aanbakken, roer voortdurend met spatel. Leg de op een bord met een schuimspaan en dep de olie eraf met keukenpapier.

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 160C.
Klop de eidooiers, het ei, de kookroom en de gruyere en de gebakken uien goed door elkaar. Breng op smaak met peper en zout. Schenk het in de ovenschaal.Bak het 30-35 minuten. Haal het uit de vorm en dien het op. Dit kan warm,lauw of koud

Bron

diners volgens Montignac

Laatste reacties

pg avatar
pg 13-02-2013

recept aangepast

pg avatar
pg 13-02-2013

je hebt helemaal gelijk die doe ik samen met ei/kaas mengsel tegelijk tijd in de pan zodat het samen een goudbruine omelet wordt.

`paulina avatar
`paulina 12-02-2013

Hallo PG...wat ga je met de uien doen? erop of erdoor? gr paulina

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

pg avatar
pg

Doorsturen

Home Recepten