1. Home
  2. Recepten
  3. Slanke keuken
  4. uien/kaas omelet uit de oven

uien/kaas omelet uit de oven

  • Slanke keuken, Ovenschotel
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 10-02-2013

Ingrediënten 2 personen


10 uien in plakken, olijfolie, 4 eidooiers +1 ei, 25 cl kookroom, 250gr geraspte gruyere, zout en peper


Verder heb je nodig


Koekenpan, taart/quichevorm


Lekker met een frisse salade en stokbrood , laat je het brood weg dan past het in het dieet van montignac

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Fruit de uien op laag vuur in wat olijfolie totdat ze zacht zijn, laat ze niet aanbakken, roer voortdurend met spatel. Leg de op een bord met een schuimspaan en dep de olie eraf met keukenpapier.

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 160C.
Klop de eidooiers, het ei, de kookroom en de gruyere en de gebakken uien goed door elkaar. Breng op smaak met peper en zout. Schenk het in de ovenschaal.Bak het 30-35 minuten. Haal het uit de vorm en dien het op. Dit kan warm,lauw of koud

Bron

Diners volgens Montignac



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pg


Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pg
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top