konijn met kasteelbier

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 10-02-2013

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 konijn , 2 uien, 1wortel,2flesjes kasteelbier, 1 blikje tomatenpuree , 3 teentjes look ,2laurierblaadjes ,4 jeneverbessen , een beetje bloem, 4 teentjes look, peper en zout, 1 eetlepel provencaalse kruiden
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
grote kookpot

Voorbereiding

snijd de uien en de wortel grof, bestrooi het konijn met bloem

Bereidingswijze

bak het konijn kort aan in olie, voeg daarbij de gesneden wortel en ui, kruiden met peper en zout, provencaalse kruiden , laurier .blus met het kasteelbier , doe de tomatenpuree erbij en de look (geperst). laat ongeveer een uurtje stoven . konijn uit de pot halen en de saus zeven , eventueel binden

Serveertip

lekker met witloof of gestoofde wortelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten