konijn met kasteelbier
- Belgisch, Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op 10-02-2013
Ingrediënten 4 personen
1 konijn , 2 uien, 1wortel,2flesjes kasteelbier, 1 blikje tomatenpuree , 3 teentjes look ,2laurierblaadjes ,4 jeneverbessen , een beetje bloem, 4 teentjes look, peper en zout, 1 eetlepel provencaalse kruidenBenodigdheden
grote kookpotVoorbereiding
snijd de uien en de wortel grof, bestrooi het konijn met bloem
Bereidingswijze
bak het konijn kort aan in olie, voeg daarbij de gesneden wortel en ui, kruiden met peper en zout, provencaalse kruiden , laurier .blus met het kasteelbier , doe de tomatenpuree erbij en de look (geperst). laat ongeveer een uurtje stoven . konijn uit de pot halen en de saus zeven , eventueel binden
Serveertip
lekker met witloof of gestoofde wortelen
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties