Risotto met spinazie, chorizo en gepocheerd ei
- Italiaans, Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op 09-02-2013
Voorbereiding
-Spinazie wassen en steeltjes verwijderen
-Bouillon koken (groenten of kip)
Bereidingswijze
1) Kopje risotto rijst bereiden
- 1 sjalot snipperen
- Glazig laten worden in olijfolie + Provençaalse kruiden laten meebakken
-rijst toevoegen
-witte wijn toevoegen
-Afgieten met lepel bouillon
-Pas roeren indien doorgekookt
2) Eitjes pocheren
-Water+zout+azijn (best met smaakje) 100gr
-Draaikolk
-3minuutjes, schuimspaan + uitlekken
3) Teentje look pletten, stoven met spinazie
4) Rijst bij spinazie gieten en 1 dl room toevoegen
Bron
via via
Serveertip
5) Serveren met beetje olijfolie en chorizo
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties