Risotto met spinazie, chorizo en gepocheerd ei

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 09-02-2013

Deel dit recept

Voorbereiding

-Spinazie wassen en steeltjes verwijderen
-Bouillon koken (groenten of kip)

Bereidingswijze

1) Kopje risotto rijst bereiden
- 1 sjalot snipperen
- Glazig laten worden in olijfolie + Provençaalse kruiden laten meebakken
-rijst toevoegen
-witte wijn toevoegen
-Afgieten met lepel bouillon
-Pas roeren indien doorgekookt

2) Eitjes pocheren
-Water+zout+azijn (best met smaakje) 100gr
-Draaikolk
-3minuutjes, schuimspaan + uitlekken

3) Teentje look pletten, stoven met spinazie

4) Rijst bij spinazie gieten en 1 dl room toevoegen

Bron

via via

Serveertip

5) Serveren met beetje olijfolie en chorizo

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten