Aard­ap­pel­sa­la­de met bleekselderij

  • 20-30 min.
  • Aard­ap­pel­sa­la­de met bleekselderij

    Aard­ap­pel­sa­la­de met bleekselderij

    Aard­ap­pel­sa­la­de met bleekselderij

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
800 g aardappelen, vastkokend
4 stengels bleekselderij, in boogjes
2 el mayonaise
1/2 bekertje crème fraîche (a 125 g)
2 tl scherpe mosterd (bijv. Dijon)
4 zoetzure augurken, in blokjes
2 groene paprika`s, in reepjes
1 rode ui, in flinterdunne halve plakjes
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Schil de aardappelen, snijd ze in plakken en kook ze in ruim kokend water in 10 min. beetgaar. Kook de bleekselderij de laatste 2 min. mee. Giet af en laat iets afkoelen. Meng de mayonaise met de crème fraîche, mosterd, augurk en 2 el van de azijn uit de pot augurken. Meng de dressing door de aardappel.
2. Meng de paprika en ui door de aardappel­salade. Breng op smaak met peper en zout.

Bron

allerhande

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

erikahz avatar
erikahz

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten