Aardappelsalade met bleekselderij
- 20-30 min.
Ingrediënten 4 personen
800 g aardappelen, vastkokend4 stengels bleekselderij, in boogjes
2 el mayonaise
1/2 bekertje crème fraîche (a 125 g)
2 tl scherpe mosterd (bijv. Dijon)
4 zoetzure augurken, in blokjes
2 groene paprika`s, in reepjes
1 rode ui, in flinterdunne halve plakjes
Bereidingswijze
1. Schil de aardappelen, snijd ze in plakken en kook ze in ruim kokend water in 10 min. beetgaar. Kook de bleekselderij de laatste 2 min. mee. Giet af en laat iets afkoelen. Meng de mayonaise met de crème fraîche, mosterd, augurk en 2 el van de azijn uit de pot augurken. Meng de dressing door de aardappel.
2. Meng de paprika en ui door de aardappelsalade. Breng op smaak met peper en zout.
Bron
allerhande