Bananencake
- Engels, Tussendoortje
- 0-10 min.
- Geplaatst op 08-02-2013
Ingrediënten 8 personen
8 ounzes zelfrijzend bakmeel4 ounzes boter of margarine
4 ounzes suiker
2 bananen
vanilla essence
1 ei
beetje melk
Benodigdheden
cakevorm, pollepel, bakpapierVoorbereiding
en als je een digitale weegschaal hebt: op de onderkant zit vaak een switch knopje naar ounzes.
Cakevorm invetten en op de bodem een strookje bakpapier.
Bereidingswijze
Boter in kleine stukjes snijden en met je handen de boter door de bloem heen werken. Totdat je geen boter meer ziet, dan de suiker en het ei met de pollepel er doorheen roeren.
De bananen prakken en er doorheen gooien met de vanille. De substantie moet een beetje plakkerig en dik zijn, zeker niet te vloeibaar. Soms is een drupje melk genoeg.
oven 150 graden, 1 uur.
Bron
granny Carol..
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties