Pastaschelpen

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 60-120 min.
  • Pastaschelpen

    Pastaschelpen

    Pastaschelpen

Een Italiaans gerecht dat je bijblijft.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
250 gr. pastaschelpen
puree van een halve pompoen
75 gr. quorn
2 el roti
wat paprika in blokjes
wat gebakken plakjes champignons
wat cherry tomaatjes in plakjes
bakje mozzarella pareltjes
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
ovenschaal

Voorbereiding

Kook de schelpen 10 min. dus een beetje krap. Verwarm de oven voor op 180 gr.

Bereidingswijze

Spoel de schelpen af met koud water. Laat ze uitlekken. Vul de schelpen met puree, paprika, tomaat en champignon. Dek af met een pareltje mozzarella. Vul de schaal met schelpen dicht tegen elkaar.
Plaats de schaal 30/35 min. in de oven. Maak in tussen een tomaten- of een kaassaus.

Bron

variant

Serveertip

Ik serveer de saus apart. De saus kun je ook over de schelpen gieten en dan nog 5 min. in de oven. Als voorgerecht zet je 4 schelpen op een bordje met een groene salade.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

annieov avatar
annieov

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten