1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Tomatensoep
  6. Tomatensoep

Tomatensoep

Door: lida_b

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 27-05-1999

Ingrediënten 4 personen


1 pak tomatensap (liter), 1 liter water,
vemercelli, 1 pakje tomatensoep, 1 pond
gehakt, 1 ei, beschuit, zout, maggi en
nootmuskaat



Eenvoudig, snel, makkelijk en lekker recept,
ik gebruik het zelf als hoofdgerecht, kan
natuurlijk ook als voorgerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Gehakt kruiden met 1 ei, beschuit, zout,
maggi en nootmuskaat en er kleine balletjes
van vormen. Het sap, water en pakje soep bij
elkaar in een pan doen en aan de kook brengen
Daarna de balletjes en de vemercelli erbij
doen en, op laag vuur, ca. 10 minuten laten
doorkoken.

Serveertip

Eventueel stokbrood erbij doen.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lida_b
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top