1. Home
  2. Recepten
  3. Aziatische keuken
  4. Snijbiet in het zuur

Snijbiet in het zuur

  • Aziatisch, Borrelhapje
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 06-02-2013

Ingrediënten


Snijbiet stelen (niet de bladeren), hoeveelheid afh. Vd grootte van je potje.
1 cup witte wijnazijn
2 cup suiker
0.5 ui
3 eetlepels sriracha (hebben ze bij Ah)
0.5 theelepel selderij zaad (toko)



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng azijn, suiker en ui. Voeg sriracha en selderij toe. Doe de snijbiet in een potje en schenk er het azijnmengsel over. De verhouding is steeds 3 cups azijnmengsel op 1.5 cup snijbiet.

Serveertip

Lekker als voorafje bij de borrel op een zomerse hete dag.

Bron

Http://www.bonappetit.com/recipes/2011/06/sriracha-fridge-pickles



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van TaartenvanPeetje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van TaartenvanPeetje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top