Indische saucijsjes

  • Indonesisch,
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 06-02-2013

Deel dit recept

Ingrediënten
* 1 kg varkensvlees dooraderd
* 2 theel peper
* 1.5 theel nootmuskaat
* 1 theel kruidnagelpoeder
* 1-1.5 theel zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Maal het vlees en vermeng met de overige ingredienten. Meng dit goed en laat het dan 30 min in de koeling rusten. Maak kleine worstjes en wikkel elk worstje in een velletje bakpapier (bind de uiteinden dicht met een draadje). kook dit even gaar.
Haal de worstjes uit het papier en bak ze bruin in wat hete boter

Bron

Paulien Neve Baars

Serveertip

Lekker bij zuurkool of op de boterham.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten