Ana­nascur­ry met gar­na­len

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Ana­nascur­ry met gar­na­len

    Ana­nascur­ry met gar­na­len

    Ana­nascur­ry met gar­na­len

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
300 g basmatirijst
2 rode paprika`s
1 ui
3 eetlepels zonnebloemolie
5 eetlepels milde Indiase currypasta (pot à 250 ml)
150 ml slagroom
2 blikjes ananasstukjes op eigen sap (à ca. 225 g)
3 bakjes roze garnalen (à 125 g)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Paprika`s wassen, schoonmaken en in reepjes snijden. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Ui en paprika ca. 3 minuten fruiten. Currypasta toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Slagroom en ananas met sap toevoegen en ca. 10 minuten laten sudderen. Laatste 5 minuten garnalen toevoegen. Serveren met rijst. Lekker met kropsla.

Bron

AH

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

sbeekveld avatar
sbeekveld

Doorsturen

Home Recepten