Ananascurry met garnalen
- Aziatisch, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
Ingrediënten 4 personen
300 g basmatirijst2 rode paprika`s
1 ui
3 eetlepels zonnebloemolie
5 eetlepels milde Indiase currypasta (pot à 250 ml)
150 ml slagroom
2 blikjes ananasstukjes op eigen sap (à ca. 225 g)
3 bakjes roze garnalen (à 125 g)
Bereidingswijze
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Paprika`s wassen, schoonmaken en in reepjes snijden. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Ui en paprika ca. 3 minuten fruiten. Currypasta toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Slagroom en ananas met sap toevoegen en ca. 10 minuten laten sudderen. Laatste 5 minuten garnalen toevoegen. Serveren met rijst. Lekker met kropsla.
Bron
AH