Ta­co`s met bo­nen ge­hakt­saus

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 06-02-2013
  • Ta­co`s met bo­nen ge­hakt­saus

    Ta­co`s met bo­nen ge­hakt­saus

    Ta­co`s met bo­nen ge­hakt­saus

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400 gehakt half-om-half
2 uien gesnipperd
1 rode paprika in smalle reepjes
1 pak gezeefde tomaten (passata di pomodoro 500 g)
2 potten sperziebonen gebroken fijn (a 330 g) uitgelekt
1 pakje tacoschelpen (135 g 12 stuks)
1 zak gemengde ijsbergsla extra (200 g)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Stap 1 Roerbak in een wok, zonder vet, het gehakt met de gesnipperde ui rul en bruin in 10 minuten. Voeg de paprika, de passata en de uitgelekte sperziebonen toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Laat het 5 minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak met zout en peper. Stap 2 Maak de tacoschelpen warm volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul de tacoschelpen aan tafel met een pluk gemengde ijsbergsla en een schep van de bonen-gehaktsaus.

Bron

AH

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten