Taco`s met bonen gehaktsaus
- Mexicaans, Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 06-02-2013
Ingrediënten 4 personen
400 gehakt half-om-half2 uien gesnipperd
1 rode paprika in smalle reepjes
1 pak gezeefde tomaten (passata di pomodoro 500 g)
2 potten sperziebonen gebroken fijn (a 330 g) uitgelekt
1 pakje tacoschelpen (135 g 12 stuks)
1 zak gemengde ijsbergsla extra (200 g)
Bereidingswijze
Stap 1 Roerbak in een wok, zonder vet, het gehakt met de gesnipperde ui rul en bruin in 10 minuten. Voeg de paprika, de passata en de uitgelekte sperziebonen toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Laat het 5 minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak met zout en peper. Stap 2 Maak de tacoschelpen warm volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul de tacoschelpen aan tafel met een pluk gemengde ijsbergsla en een schep van de bonen-gehaktsaus.
Bron
AH
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties