Ta­gli­a­tel­le met zalm

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Ta­gli­a­tel­le met zalm

    Ta­gli­a­tel­le met zalm

    Ta­gli­a­tel­le met zalm

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
300 g tagliatelle (pasta, zak 500 g)
2 el olijfolie
1 ui, gesnipperd
1 courgette
1 pakje boursain
400 g zalmsnippers
1 bakje bieslook (25 g), fijngesneden
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. 2. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. Snijd de courgettes in de lengte doormidden en snijd de helften in dunne plakjes. Voeg toe aan de ui en bak 3 min. mee. 3. Schenk de boursain bij het ui-courgettemengsel en laat op middelhoog vuur 2 min. inkoken. Voeg de zalmsnippers en bieslook toe. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de pasta over 4 borden en schep de saus erop.

Bron

AH

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

sbeekveld avatar
sbeekveld

Doorsturen

Home Recepten