Kipfilet op grootmoeders wijze
- Belgisch, Hoofdgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op 06-02-2013
Ingrediënten
4 kipfilets1 bakje champignons
125 g zilveruitjes
125 g spekreepjes
1 dl bruin bier
2 dl kalfsfond
peper en zout
boter
Benodigdheden
aluminiumfolieBereidingswijze
Bak de kipfilets in de boter, breng op smaak met peper en zout. Neem ze uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie.
Snijd de champignons in vieren en laat ze samen met de uitjes en de spekreepjes in het bakvet glijden. Bak lichtjes gaar.
Blus de pan met het bier en de fond en laat de saus inkoken tot er een lichtgebonden saus ontstaat. Klop er op het laatste moment een klontje boter door, breng op smaak met peper en zout.
Bron
http://www.nieuwsblad.be/
Serveertip
Lekker met gebakken aardappeltjes
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties