Kipfilet op grootmoeders wijze

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 06-02-2013
  • Kipfilet op grootmoeders wijze

    Kipfilet op grootmoeders wijze

    Kipfilet op grootmoeders wijze

Deel dit recept

Ingrediënten
4 kipfilets
1 bakje champignons
125 g zilveruitjes
125 g spekreepjes
1 dl bruin bier
2 dl kalfsfond
peper en zout
boter
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
aluminiumfolie

Bereidingswijze

Bak de kipfilets in de boter, breng op smaak met peper en zout. Neem ze uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie.

Snijd de champignons in vieren en laat ze samen met de uitjes en de spekreepjes in het bakvet glijden. Bak lichtjes gaar.

Blus de pan met het bier en de fond en laat de saus inkoken tot er een lichtgebonden saus ontstaat. Klop er op het laatste moment een klontje boter door, breng op smaak met peper en zout.

Bron

http://www.nieuwsblad.be/

Serveertip

Lekker met gebakken aardappeltjes

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten