Tam konijn

  • Multi-cultureel,
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 06-02-2013

Een HEERLIJK recept voor tam konijn.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 tam konijn
Cajunkruiden of hacheekruiden
Bloem
Roomboter
Rode wijn
3 knoflookteentjes
2 uien
1 /2 zak gewelde pruimen
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Zeef , braadpan

Voorbereiding

De uien pellen en snipperen.

Bereidingswijze

De boter in de pan verhitten en de fijngeperste knoflookteentjes in de boter doen.
Konijn kruiden met cajunkruiden of andere kruiden en met zeef een beetje bloem over het konijn strooien ( aan alle kanten ).
Konijn in boter goed om en om aanbraden.
Fijngesneden uien , gewelde pruimen , paar scheutjes ketchup en flinke scheut rode wijn en wat water toevoegen tot konijn half onder staat.
Deksel op pan doen en konijn ongeveer 2 uur op zacht vuur laten stoven.

Bron

recept schoonmoeder

Serveertip

Lekker met verse aardappelpuree en rode kool met appeltjes.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten