Rijst met biefstukspiesen
- Aziatisch, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 05-02-2013
Ingrediënten 4 personen
1 schaal biefstuk (ca. 400 g)4 eetlepels teriyaki marinade (fles a 250 ml)
400 g sperziebonen
300 g rijst
1 ui
1 schaaltje taugé (125 g)
3 eetlepels zonnebloemolie
Benodigdheden
SatéstokjesBereidingswijze
Biefstuk in blokjes snijden en ca. 10 minuten marineren in 3 eetlepels marinade. Satéstokjes in water weken. Sperziebonen schoonmaken en in ca. 6 minuten beetgaar koken, in vergiet uit laten uitlekken. Grill voorverwarmen. Biefstuk aan satéstokjes rijgen. Biefstukspiesen in ca. 6-8 minuten bruin en van binnen rosé grillen, tijdens grillen spiesen regelmatig keren en besprenkelen met marinade. Intussen couscous bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. In wok ui in olie ca. 2 minuten bakken. Sperziebonen, taugé en 1 eetlepel marinade toevoegen en ca. 3 minuten bakken. Op smaak brengen met zout en peper.
Bron
AH
Serveertip
Serveren met groenten en biefstukspiesen.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties