Rijst met bief­stuk­spie­sen

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 05-02-2013
  • Rijst met bief­stuk­spie­sen

    Rijst met bief­stuk­spie­sen

    Rijst met bief­stuk­spie­sen

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 schaal biefstuk (ca. 400 g)
4 eetlepels teriyaki marinade (fles a 250 ml)
400 g sperziebonen
300 g rijst
1 ui
1 schaaltje taugé (125 g)
3 eetlepels zonnebloemolie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Satéstokjes

Bereidingswijze

Biefstuk in blokjes snijden en ca. 10 minuten marineren in 3 eetlepels marinade. Satéstokjes in water weken. Sperziebonen schoonmaken en in ca. 6 minuten beetgaar koken, in vergiet uit laten uitlekken. Grill voorverwarmen. Biefstuk aan satéstokjes rijgen. Biefstukspiesen in ca. 6-8 minuten bruin en van binnen rosé grillen, tijdens grillen spiesen regelmatig keren en besprenkelen met marinade. Intussen couscous bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. In wok ui in olie ca. 2 minuten bakken. Sperziebonen, taugé en 1 eetlepel marinade toevoegen en ca. 3 minuten bakken. Op smaak brengen met zout en peper.

Bron

AH

Serveertip

Serveren met groenten en biefstukspiesen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten