Mie-wok­scho­tel met pak­soi

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 05-02-2013
  • Mie-wok­scho­tel met pak­soi

    Mie-wok­scho­tel met pak­soi

    Mie-wok­scho­tel met pak­soi

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 pak Chinese eiermie (250 g)
1 struik paksoi
1 rode paprika
1 ui
4 eetlepels zonnebloemolie
1 schaal tofu roerbak pittig gekruid (180 g)
50 ml ketjap manis (zoet)
4 eetlepels seroendeng (kokos-pindamengsel)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Mie koken volgens gebruiksaanwijzing, afgieten en laten uitlekken. Paksoi schoonmaken en in repen snijden. Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Ui pellen en in halve ringen snijden. In wok olie verhitten. Ui en tofu 2 min. roerbakken. Paprika en paksoi door tofu scheppen en 3 min. meebakken. Ketjap 1 min. meewarmen. Mie door groentemengsel scheppen en 1 min. roerbakken. Mie over vier borden verdelen en bestrooien met seroendeng. Lekker met Thaise chilisaus.

Bron

AH

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten