Lunchbroodje met zalm

  • Lunch/Brunch
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 04-02-2013

Flinke lunch , zoet én hartig

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Afbakbroodjes
1 groot blik perziken
1 zak gemengde sla
Zalm-filet
1 rode ui
1 groot bakje roomkaas
Honing
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

perziken in stukjes snijden. Broodjes afbakken. Ui snijden

Bereidingswijze

Broodjes opensnijden
Open op bord leggen, en dik besmeren met roomkaas.
Dan erop leggen
-Zalm en scheutje honing
-Flink sla eroverheen
-Perzikstukjes erop
-Gesn. Uitje erover
-Eventueel nog een beetje honing

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten