Zo­mer­fruit-kwark­des­sert­taartje

  • Nagerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 03-02-2013
  • Zo­mer­fruit-kwark­des­sert­taartje

    Zo­mer­fruit-kwark­des­sert­taartje

    Zo­mer­fruit-kwark­des­sert­taartje

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
10 blaadjes gelatine
1 beker kwark aardbei 0% (500 g)
2 eetlepels suiker
1/2 pak cruesli balans rode vruchten (pak a 300 g)
1 bak zomerfruit (diepvries, 300 g)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Koelkast 60 min

Bereidingswijze

laadjes gelatine in ruim koud water een paar min. laten weken tot ze helemaal zacht zijn. Kwark mengen met suiker. Gelatine uitknijpen en in een kommetje oplossen in 6 el kokend water. Gelatine door kwark roeren. 1/3 kwark mengen met cruesli en over bodem van kleine springvorm verdelen. Rest kwark mengen met bevroren vruchten. Over cruesli verdelen, gladstrijken en minimaal een uur in koelkast laten staan. Mes langs rand tussen kwarkmengsel en springvorm halen. Springvormring verwijderen en taart in 8 kleine punten snijden. Taartpunten op vier bordjes zetten.

Bron

AH

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten