Wok­rolls met Chi­ne­se roer­bak­mix en

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 03-02-2013
  • Wok­rolls met Chi­ne­se roer­bak­mix en

    Wok­rolls met Chi­ne­se roer­bak­mix en

    Wok­rolls met Chi­ne­se roer­bak­mix en

VOEDINGSWAARDEN (per eenpersoonsportie)
Energie:615
kcalEiwit:28 g
Vet:17 g
Koolhydraten:87 g

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 tenen knoflook
3 eetlepels oosterse roerbakolie (fles a 500 ml)
1 zak Chinese roerbakmix (600 g)
1 pak noedels zacht (pasta, 2 zakjes a 150 g)
4 eetlepels Japanse sojasaus (fles a 250 ml)
2 bakjes roze garnalen (a 125 g)
8 wok rolls (wraps, pak a 6 stuks)
1/2 zak spinazie (a 300 g)
dl zoete chilisaus (fles a 250 ml)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Wok

Bereidingswijze

Knoflook pellen en fijnsnijden. Olie in wok verhitten en hierin knoflook 1 min. fruiten. Roerbakmix toevoegen en ca. 2 min. roerbakken. Noedels toevoegen en ca. 2 min. al omscheppend meebakken. Sojasaus en helft van garnalen erdoor scheppen, goed doorwarmen. Rest van garnalen erover verdelen. Intussen wokrolls bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Spinazieblaadjes over wokrolls verdelen en groentemix erop scheppen. Oprollen en serveren met chilisaus.

Bron

AH

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten