Wokrolls met Chinese roerbakmix en
- Aziatisch, Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 03-02-2013
VOEDINGSWAARDEN (per eenpersoonsportie)
Energie:615
kcalEiwit:28 g
Vet:17 g
Koolhydraten:87 g
Ingrediënten 4 personen
2 tenen knoflook3 eetlepels oosterse roerbakolie (fles a 500 ml)
1 zak Chinese roerbakmix (600 g)
1 pak noedels zacht (pasta, 2 zakjes a 150 g)
4 eetlepels Japanse sojasaus (fles a 250 ml)
2 bakjes roze garnalen (a 125 g)
8 wok rolls (wraps, pak a 6 stuks)
1/2 zak spinazie (a 300 g)
dl zoete chilisaus (fles a 250 ml)
Benodigdheden
WokBereidingswijze
Knoflook pellen en fijnsnijden. Olie in wok verhitten en hierin knoflook 1 min. fruiten. Roerbakmix toevoegen en ca. 2 min. roerbakken. Noedels toevoegen en ca. 2 min. al omscheppend meebakken. Sojasaus en helft van garnalen erdoor scheppen, goed doorwarmen. Rest van garnalen erover verdelen. Intussen wokrolls bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Spinazieblaadjes over wokrolls verdelen en groentemix erop scheppen. Oprollen en serveren met chilisaus.
Bron
AH
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties