1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Vegetarische keuken
  5. champignonragout met amandelen

champignonragout met amandelen

Door: tonia

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 26-05-1999

Ingrediënten 2 personen


250 gr. champignons, 1 dunne prei (ca. 150 gr.) 2 el boter, 1 zakje Stroganoffsaus, 1 bekertje creme fraiche, 100 gr blanke amandelen, peper, 10 sprietjes bieslook



Heel zacht van smaak

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Champignons in plakjes snijden, prei in ringen snijden, laten uitlekken. Boter verhitten. Champignons en prei ca. 5 min. bakken. Toevoegen: sauspoeder, 1/4 l. water en cr
me fraiche. Door elkaar roeren en aan de kook brengen, ca. 5 min. zachtjes koken. Af en toe roeren. Amandelen halveren en in droge koekepan in ca. 2 min. goudbruin roosteren. Ragout op smaak brengen met peper, amandelen erdoor scheppen en bieslook erboven fijnknippen.

Serveertip

Met spaghetti.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tonia
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top