yoghurt wentelteefjes met graved lax en mascarpone

  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 03-02-2013
  • yoghurt wentelteefjes met graved lax en mascarpone

    Yoghurt wentelteefjes met graved lax en mascarpone

    Yoghurt wentelteefjes met graved lax en mascarpone

vanmorgen ter plekke deze wentelteefjes bedacht en het smaakte overheerlijk.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 sneetjes brood zonder korst, 2 eieren, 2 el Eridanous Griekse roomyoghurt, verkrijgbaar bij Lidl, 4plakjes echte Noorse zalm "graved", ook bij Lidl. Zeezout en peper uit de molen.2 el mascarpone.2 el roomboter.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Alle ingredienten klaar zetten.

Bereidingswijze

In kommetje de eieren, yoghurt, zout en peper doen en losroeren. In koekenpan de boter smelten. De sneetjes brood 1 voor 1 door het eimengsel halen en voorzichtig in de pan leggen.Zachtjes bakken en na een paar minuten omdraaien en deze kant nog even bakken.

Serveertip

Op bord leggen, besmeren met mascarpone en plakje zalm erop leggen.Smelt op je tong.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten