yoghurt wentelteefjes met graved lax en mascarpone
- 0-10 min.
- Geplaatst op 03-02-2013
vanmorgen ter plekke deze wentelteefjes bedacht en het smaakte overheerlijk.
Ingrediënten 2 personen
2 sneetjes brood zonder korst, 2 eieren, 2 el Eridanous Griekse roomyoghurt, verkrijgbaar bij Lidl, 4plakjes echte Noorse zalm "graved", ook bij Lidl. Zeezout en peper uit de molen.2 el mascarpone.2 el roomboter.Voorbereiding
Alle ingredienten klaar zetten.
Bereidingswijze
In kommetje de eieren, yoghurt, zout en peper doen en losroeren. In koekenpan de boter smelten. De sneetjes brood 1 voor 1 door het eimengsel halen en voorzichtig in de pan leggen.Zachtjes bakken en na een paar minuten omdraaien en deze kant nog even bakken.
Serveertip
Op bord leggen, besmeren met mascarpone en plakje zalm erop leggen.Smelt op je tong.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties