Italiaanse Rib-eye op de BBQ met tagliatelle met Champignon-
- Italiaans,
- 30-60 min.
- Geplaatst op 03-02-2013
Ingrediënten 4 personen
4 Rib-eyes op kamertemperatuur2 uien, gesnipperd
4 knoflookstengels in stukjes
3 teentjes knoflook, gesnipperd
500 gram Champignons, in plakjes
1½ blokje Tuinkruidenbouillon
3 tl Italiaanse kruiden
1 flesje Kookroom (finesse)
0,5 bakje Philadelphia, paprika/kruiden
versgemalen 4seizoenenpeper
4 el Olijfolie
Zout
Benodigdheden
Houtskool BarbecueWok
Bereidingswijze
Uien fruiten in 2 el olie, niet bruin laten worden
Knoflook en knoflookstengels toevoegen, even meebakken
Champignons, tuinkruidenbouillon blokje en Italiaanse kruiden toevoegen.
Laten smoren met deksel op de pan en vuur laag, zout naar smaak toevoegen.
Intussen tagliatelle gaar koken.
Rib-eye met kwastje instrijken met mengsel van 2 el olijfolie, Italiaanse kruiden, vers gemalen vierseizoenenpeper
Grillen op een hete BBQ, ongeveer 15 minuten, regelmatis draaien; tijdens het grillen pas het zout toevoegen.
Kookroom en Philadephia toevoegen aan de champignons en even mee laten koken.
Tagliatelle afgieten, scheutje olijfolie er door roeren en dan toevoegen aan de saus.
Rib-eye op het bord leggen en tagliatelle erbij serveren.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties