Italiaanse Rib-eye op de BBQ met tagliatelle met Champignon-

  • Italiaans,
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 03-02-2013

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 Rib-eyes op kamertemperatuur
2 uien, gesnipperd
4 knoflookstengels in stukjes
3 teentjes knoflook, gesnipperd
500 gram Champignons, in plakjes
1½ blokje Tuinkruidenbouillon
3 tl Italiaanse kruiden
1 flesje Kookroom (finesse)
0,5 bakje Philadelphia, paprika/kruiden
versgemalen 4seizoenenpeper
4 el Olijfolie
Zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Houtskool Barbecue
Wok

Bereidingswijze

Uien fruiten in 2 el olie, niet bruin laten worden
Knoflook en knoflookstengels toevoegen, even meebakken
Champignons, tuinkruidenbouillon blokje en Italiaanse kruiden toevoegen.
Laten smoren met deksel op de pan en vuur laag, zout naar smaak toevoegen.
Intussen tagliatelle gaar koken.
Rib-eye met kwastje instrijken met mengsel van 2 el olijfolie, Italiaanse kruiden, vers gemalen vierseizoenenpeper
Grillen op een hete BBQ, ongeveer 15 minuten, regelmatis draaien; tijdens het grillen pas het zout toevoegen.
Kookroom en Philadephia toevoegen aan de champignons en even mee laten koken.
Tagliatelle afgieten, scheutje olijfolie er door roeren en dan toevoegen aan de saus.
Rib-eye op het bord leggen en tagliatelle erbij serveren.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten