Gepofte aardappels met mais

  • Nederlands,
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 02-02-2013

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
=4 Grote aardappels,geschikt
om te poffen. =Olijfolie,
=Zeezout, =Vulling:425 gram
Mais, =115 gr.geraspte kaas.
=1 tl Gedroogde kruiden.

Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Oven
PAN

Bereidingswijze

*Verwarm de oven op 200 gr.C.
*Snij de aardappels aan de
bovenkant kruislings in en
wrijf ze in met olijfolie.
*Leg ze op het bakblik en bak
ze 45-60 min..Ze zijn klaar
als u een scherp mes er tot
het midden in kunt steken.
*Snij de aardappels open
langs de inkepeing en druk ze
open.Bestrooi met zeezout.
*Verwarm de mais zachtjes
samen met de kaas en de
gemengde kruiden en roer
alles goed door elkaar.
*Vul de aardappels voorzichtig
met de maisvulling en garneer
met peterselie.

Bron

©

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten